četvrtak, 05 avgust 2021 06:54

У АПАТИНУ СЕ СНИМА СПОТ ЗА ОВОГОДИШЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Општина Апатин четврту годину за редом учествује на фестивалу „Србија у ритму Европе“. Ове године ће нашу општину вокално представљати Зорана Мрђа, а за кореографију су задужене апатиснке мажореткиње Мила Врачар и Миња Лазић.

Такмичење ће бити одржано 5. септембра у Чачку, а као и ранијих година директно ће га преносити телевизија „Прва“. На манифестацији учествују представници 24 градова и општина из Србије, а представнице Апатина ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

Аудио Зоранине изведбе ове нумере је готов, а данас се у Апатину снима први део спота за песму, док ће други део бити снимљен 10. августа у Чачку. Продукцију спота ради „Прва српска телевизија“, а снимање ће данас бити обављено на три локације и то: испред зграде општине Апатин, на Дунаву код храма и у Специјалном резервату природе „Горње Подунавље“, односно на молу Купусинске чарде.

Према речима Данила Тркуље, координатора пројекта „Србија у ритму Европе“ за Апатин, представници наше општине су од како учествују у овом такмичењу, сваке године остваривали све боље резултате.

-Прошле године смо били трећи и мало нам је недостајало да победимо. У принципу, да смо добили мало више бодова путем СМС гласова били би први, јер смо по оцени жирија били други и буквално нам је фалила само подршка људи који гласају слањем СМС порука. Овом приликом позивам све Апатинце који су у могућности, да се укључе у гласање и пошаљу СМС поруку са текстом: „Песма 23“ на број 1557 како би заједничким снагама победили и ово такмичење следеће године довели у Апатин, рекао је Тркуља.

Он је напоменуо да је учешће у такмичењу „Србија у ритму Европе“ пре свега промоција Апатина, као општине са великим туристичким потенцијалима.

The post У АПАТИНУ СЕ СНИМА СПОТ ЗА ОВОГОДИШЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Општина Апатин четврту годину за редом учествује на фестивалу „Србија у ритму Европе“. Ове године ће нашу општину вокално представљати Зорана Мрђа, а за кореографију су задужене апатиснке мажореткиње Мила Врачар и Миња Лазић. Такмичење ће бити одржано 5. септембра у Чачку, а као и ранијих година директно ће га преносити телевизија „Прва“. На манифестацији […]

The post У АПАТИНУ СЕ СНИМА СПОТ ЗА ОВОГОДИШЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Prema podacima Interpola, globalna ilegalna industrija lažnih lekova najbrže je rastuća kriminalna delatnost na svetu sa...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.