"Gomila smeća": Majstor otkrio koji auto ne bi nikad imao

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Viktor Šek otkrio je pratiocima na TikToku koji automobil nikada ne bi preporučio kupovinu, navodeći da je vozilo "gomila smeća".

Šek tvrdi da ne bi preporučio nikome da kupi Nisanov proizvod, a njegov video prikazuje Nissan Rog 2.5 iz 2019. godine.

Udarci po džepu za vozače: Problemi ne prestaju da se gomilaju

Ističe da u ovom automobilu ne možete ništa da promenite a da ne rastavite tonu drugih delova. On je dodao da se neki delovi ne mogu "odšrafiti pa čak ni servisirati" zbog rasporeda skučenog motora automobila, prenosi BestLife.

Šek navodi da bi radije vozio karavan jer nema goreg vozila od Nisana. "Ovaj auto je šala, gomila smeća!"

Ovaj automehaničar veruje da se Nisan spušta na niži nivo kako bi podstakao kupce da kupuju električna vozila.

- Srećno sa servisom, pokvariće se čim izađete iz prodajnog mesta - dodao je on.

Pored toga, on sugeriše da vozači radije ulažu u Tojota vozilo jer ih neće izneveriti. U komentarima, mnogi vozači koji su nezadovoljni Nisanom su podelili svoje priče, uključujući i zaposlenog u Nisanovom servisu koji je otkrio da menjaju menjače kao što ljudi menjaju donji veš - svakodnevno.

Izvor: direktno.rs

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.