ponedeljak, 24 maj 2021 13:03

Нова победа за апатинске шахисте, Пригревчани одиграли нерешено

У другом колу шаховских првенстава, Апатинци су укњижили нову победу у Војвођанској лиги, док су шахисти Пригревачког шаховског клуба одиграли нерешено 3:3. Према очекивањима, шахисти Вулкан Протектора остварили су и другу овосезонску победу. Они су у својим просторијама били бољи од екипе Жаки Јожеф из Старе Моравица и славили са минималних 3,5:2,5. По цео поен …

Нова победа за апатинске шахисте, Пригревчани одиграли нерешено Read More »


У другом колу шаховских првенстава, Апатинци су укњижили нову победу у Војвођанској лиги, док су шахисти Пригревачког шаховског клуба одиграли нерешено 3:3.

Према очекивањима, шахисти Вулкан Протектора остварили су и другу овосезонску победу. Они су у својим просторијама били бољи од екипе Жаки Јожеф из Старе Моравица и славили са минималних 3,5:2,5. По цео поен за Апатинце освојили су Ћопић, Стојановић и Болехрадски, ремизирао је Рајз, а поражени су Обрадовић и Kудуз. Вулкан Протектор је тренутно први на табели, а у следећем колу следи гостовање у Горњи Брег истоименом домаћину.

Шахисти Пригревице своје гостовање у Бездану окончали су без победника 3:3. Kада се све сабере и одузме, онда је овај резултат можда и најправилнији исход меча који је могао да има победника, јер је било доста преокрета током партија. За Пригревчане по цео поен освојили су Остојић против Бешлина и Сердар против Травице, поделом поена завршене су партије Грба – Ђанић и Мојзеш – Бањац, а за домаћина по читав поен освојили су Терзин против Бошка Томашевића и Паштровић против Зорића. У осталим мечевима постигнути су следећи резултати: Бачки Брег – Полет 2 Растина 0,5:5,5, Раванградске ајкуле Сомбор – Алекса Шантић 4,5:1,5, МЛадост Оџаци – Раднички Торњош 2,5:3,5 и Потисје Kањижа – Врбас 2:4.

На табели воде Раванградске ајкуле и Врбас са максималним учинком од 6 бодова, следе Бездан и Пригревица са по 4, Полет и Раднички 3, Потиске и Бачки Брег по 1, а без бодова су Младост и Алекса Шантић.

У следећем колу састају се: Пригревачки шаховски клуб – Раванградске ајкуле, Врбас – Бачки Брег, Раднички – Потисје, Алекса Шантић – Младост и Полет – Бездан. 


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Danas je Đurđevdan, praznik koji nosi uspomenu na Svetog Đorđa i označava granicu između zime i leta. Međutim, dok budet...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.