Pehar kvaliteta Novosadskog sajma dodeljen Turističkoj organizaciji grada Sombora Pehar kvaliteta Novosadskog sajma dodeljen Turističkoj organizaciji grada Sombora
utorak, 22 novembar 2022 05:18

Pehar kvaliteta Novosadskog sajma dodeljen Turističkoj organizaciji grada Sombora

Grad Sombor predstavlјen je na 53. Sajmu turizma u Novom Sadu, od 17. do 19. novembra, tokom kog je Turistička organizacija grada Sombora predstavila kompletnu ponudu našeg grada i izazvala veliko interesovanje posetilaca sajma.

Turističkoj organizaciji grada Sombora organizatori su ovom prilikom dodelili priznanje pehar kvaliteta Novosadskog sajma. Plaketa i pehar dodelјeni su za značajan doprinos očuvanju i unapređenju turizma na teritoriji grada Sombora, a peharu su prethodile i zlatne medalјe u 6 kategorija: za unapređenje eko turizma, za organizaciju turističkih manifestacija, za ponudu autentičnih suvenira, za saradnju sa gradskim ustanovama kulture i organizaciju fijakerske službe, za organizaciju vodičke službe i za dizajn i vizuelno predstavlјanje grada Sombora.

Pored Turističke organizacije, na Sajmu se predstavilo još nekoliko izlagača iz Sombora, a pehar kvaliteta dodelјen je restoranu „Stari fijaker“, dok je poslednjeg dana sajma Udruženju „Staparska ruža“ svečano uručen sertifikat „Najbolјe iz Vojvodine“.

Ispred lokalne samouprave svečanom otvaranju 53. Sajma turizma u Novom Sadu prisustvovala je i pomoćnica gradonačelnika za oblast ekonomskog razvoja i turizma Jovana Milјević.

Slobodno vreme

Lifestyle

Prema podacima Interpola, globalna ilegalna industrija lažnih lekova najbrže je rastuća kriminalna delatnost na svetu sa...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.