subota, 20 novembar 2021 07:51

Sedam somborskih učenika dobilo priznanje Pokrajine

Škole u Somboru zabeležile su značajne rezultate u oblasti znanja. Čak sedam učenika i njihovih mentora dobilo je priznanje od strane Autonomne Pokrajine Vojvodine, na osnovu rezultata postignutih na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Nemanja Majski, pod mentorstvom profesora Duška Obradovića, osvojio je nagradu za najboljeg informatičara, a diplomu za postignute rezultate iz istorije zaslužio je Petar Marković, učenik gimnazije “Veljko Petrović”, pod mentorstvom Danijele Pešut.

Aleksandru Gubici, učeniku gimnazije pod mentorstvom Maje Pavićević, za rezultate postignute iz matematike, dodeljena je diploma sa novčanom nagradom, kao i Jovanu Suziću iz OŠ “Bratstvo jedinstvo”, pod mentorstvom Gorana Stajina.

Jovan Perić, učenik gimnazije pod mentorstvom Snežane Klepić, dobio je priznanje za rezultate na takmičenjima iz srpskog jezika, a dva učenika OŠ “Dositej Obradović”, Katarina Lekin i Mihajlo Vukelić, dobili su pohvale u oblasti ekologije i tehnike, u konkurenciji od 144 učenika.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Povišen nivo bilirubina u krvi je problem sa kojim se sreće ne tako mali procenat stanovništva. Bilirubin u krvi može d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.