četvrtak, 23 novembar 2023 06:30

U toku rekonstrukcija biciklističke staze na bezdanskom putu

Član Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija Đorđe Zorić, obišao je danas radove na rekonstrukciji biciklističke staze na Bezdanskom putu u Somboru. Tom prilikom, gradski većnik Zorić je sa predstavnikom Mesne zajednice „Gornja Varoš“, Srđanom Kiršnerom i predstavnicima nadzornog organa iz JKP „Prostor“ Sombor, razgovarao o trenutnim radovima i planovima za dalјe uređenje ovog dela grada.

Radovi podrazumevaju nivelaciju postojeće staze i nanošenje novog sloja asfalta čija širina iznosi dva metra. U prvoj fazi ovih radova će se asfaltirati 370 metara, a u narednom periodu će se rekonstruisati dodatnih 230 metara.

Sredstva za ovaj projekat su izdvojena iz budžeta Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora, a izvođač radova je „Vojput“ d.o.o. Subotica. Grad Sombor je u prethodnom periodu uložio značajna sredstva kako bi se rekonstruisale postojeće i izgradile nove biciklističke staze sa cilјem podsticanja zdravog načina života, promovisanja ekološki prihvatlјive mobilnosti građana i povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, a sa tim ulaganjima će se nastaviti i u narednom periodu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.