utorak, 07 maj 2024 17:11

Predstava za decu “Avanture Maše i Mede”, pozorišta “Pan Teatar” u somborskom Kulturnom centru

 

U četvrtak, 16. maja, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, održaće se predstava za decu “Avanture Maše i Mede”, pozorišta “Pan Teatar” iz Beograda.

Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt telefon za informacije i rezervacije: 0695622560

Predstava „Avanture Maše, Mede Straška i Čede“ govori o najiskrenijem prijateljstvu devojčice Maše i Mede i o njihovoj spremnosti da u svoj dom i svoje srce prime i nove prijatelje i pomognu im, lastu Čedu i Straška.
Maša i Meda, dva drugara stara, zajedno žive i zajedno svuda idu. Mašini nestašluci brinu Medu i zato iako je pomalo lenj u svaku avanturu sa njom ide. U parkiću blizu kuće su ovog proleća našli lastu sa povređenim krilom, brižna Maša je ubedila Medu da uzmu lastu, zaleče joj krilo i nazovu je Čeda.

Čeda je postao treći član njihove porodice, treći drugar. Došla je jesen, Čeda je danima pokušavao Maši nešto da kaže ali nekako nije mogao. Jedne večeri Maša je odvela Čedu u postelju, poljubila Medu i otišla u krevet kao i obično. Ujutro kad je pošla da probudi Čedu ugledala je prazan krevetac. Šta sve Meda nije pokušao da je oraspoloži. U razne avanture je vodio Mašu ali uzalud, sve dok nisu naišli na čudesnog Straška.

Kako je Straško pomogao Maši i Medi i kako su oni pomogli njemu pogledajte u našoj predstavi „Avanture Maše, Mede, Straška i Čede“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.