utorak, 20 jun 2023 09:42

Bokserski klub Sombor osvojio titulu šampiona Srbije

Bokserski klub Sombor osvojio je prvo mesto u finalu plej-ofa Bokserske lige Srbije na Memorijalu "Vlastimir Laci Stanišić" u Prokuplju, saopštio je BSS.

Pehar namenjen najboljem ženskom klubu pripao je bokserkama Crvene zvezde.

Za najbolji klub u konkurenciji kadeta proglašen je Naisus iz Niša. Bokserski klub Sombor osvojio je trofeje u konkurencijama juniora, omladinaca i seniora, za najbolju mušku ekipu i za najbolji tim u Srbiji.

U saopštenju BSS se navodi da se u proteklih osam meseci kroz Boksersku ligu Srbije takmičilo više od 90 klubova i preko 430 mečeva, a trofej je na kraju pripao ekipi iz Sombora.

Za naslov šampiona u muškoj konkurenciji borilo se osam prvoplasiranih ekipa u svim uzrastima i četiri najbolje ekipe kod žena.

"Finalni okršaji bili su podržani punom halom i sjajnom podrškom publike koje je dokazala da je Prokuplje grad sa velikom boks tradicijom i u kome su ponikli i stasali bokseri svetske klase što potvrđuju i njihove biografije i vrhunski rezultati, osvajanje olimpijskih i međunarodnih medalja i priznanja", navode iz BSS.

U muškoj konkurenciji plej-ofa boksovale su ekipe Crvene zvezde i Partizana iz Beograda, niški Naisus, Vojvodina iz Novog Sada, Sombor, Banat, boks klub iz Novog Pazara i domaćin Topličanin. Za titulu šampiona u ženskoj konkurenciji borili su se: Vitez iz Niša, Sombor, Crvena zvezda i Voždovac.

Izvor. zurnal.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Danas je Đurđevdan, praznik koji nosi uspomenu na Svetog Đorđa i označava granicu između zime i leta. Međutim, dok budet...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.