sreda, 19 april 2023 05:47

Zbog radova u somborskom porodilištu trudnice se upućuju u Suboticu ili Novi Sad

 

Opšta bolnica “Dr Radivoj Simonović” iz Sombora je obavestila da će 24. aprila započeti radovi na sanaciji dela poda gde su uočena ulegnuća i utvrđeno propadanje cementne košuljice, u Odseku za akušerstvo pri Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo.

Zbog radova će počev od 20. aprila pacijentkinje za porođaj biti upućivane u Opštu bolnicu Subotica ili na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine Novi Sad, do završetka sanacije.

Napominje se da će prvorotke i žene koje su predviđene za porođaj carskim rezom biti upućivane na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine Novi Sad, a drugorotke i višerotke u Opštu bolnicu u Subotici.

Pacijentkinje koje su u terminu za porođaj biće pregledane u Opštoj bolnici Sombor, u dežurstvu od strane dežurnog ginekologa.

Za hitne slučajeve biće obezbeđeni uslovi za porođaj u sklopu Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo, u Odseku za konzervativnu ginekologiju Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” Sombor.

Iz somborske bolnice navode da se radovi na sanaciji poda rekonstruisanog porodilišta obavljaju u garantnom roku i celokupno će biti finansirani od strane izvođača “Somborelektro” d.o.o. iz Sombora.

Predviđeni rok za završetak radova je 21 dan.

Slobodno vreme

Lifestyle

Danas je Đurđevdan, praznik koji nosi uspomenu na Svetog Đorđa i označava granicu između zime i leta. Međutim, dok budet...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.