Treba li ovim fotografijama poseban komentar? Ne treba,  treba probati i - priča zdrave a prave vojvođanske hrane počinje!

* Zašto je važno ne samo reći, već zapamtiti, starom narodnom izrekom, da zdravlje na usta ulazi, a u slici i reči, evo zašto: Ovim putem želimo da vam predstavimo ponudu domaćih suhomesnatih proizvoda iz autentično vojvođanske proizvodnje Paneko food. Činjenica, da i slika kaže sve, osim naslovne, pogledajte da je ravna istini i u slajdovima ispod teksta odmah, sa još nekoliko onih koje itekako mogu da zagolicaju maštu i privuku vašu pažnju

Dakle, reč je o tome, da dugogodišnjim trudom, čuvanjem kvaliteta i tradicije uspeli smo da iz onih malih pušnica dovedemo našu proizvodnju na viši nivo ali da i dalje škrto čuvamo kvalitet i način proizvodnje. Naša je slanina odstojala, pečenica ni meka ni tvrda nego - taman.

Naši se proizvodi mogu naći na Detelinarskoj  pijaci u Novom Sadu i tu smo čuveni...

Ipak, šteta je da ostane ovaj kvalitet samo na pijaci...

Zato naše preduzeće PANEKO FOOD (namerno nismo birali ime Čvarak, Gica i slično... Pa Neko smo mi izabrali) vam nudi ponudu za sindikalnu saradnju:

Paket vrednosti 3000 dinara na 2/dve meseče rate.

Paket sadrži: kulen, kobasicu, slaninu, suvi vrat, pečenicu i budimsku (od svakog proizvoda 0,5kg)

Možete naravno da posetite i našu fejsbuk stranicu:

https://www.facebook.com/panekofood

Za vaše želje, možete da se javite i na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

A mi se sve lako dogovorimo! Kako za praznike, tako i za svaki dan, pa u zdravlju ostajte svi!

~ . ~

Nadamo se vašem odgovoru i budućoj saradnji

S poštovanjem

PANEKO FOOD NOVI SAD

-------------

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor



Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Povišen bilirubin u krvi ukazuje na problem sa dva organa u telu: Ovo su uzroci
Povišen bilirubin u krvi ukazuje na problem sa dva organa u telu: Ovo su uzroci

Povišen nivo bilirubina u krvi je problem sa kojim se sreće ne tako mali procenat stanovništva. Bilirubin u krvi može d...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.