ponedeljak, 14 februar 2022 07:28

Završen memorijalni turnir “Nemanja Stambolija”-pehar u rukama Apatinaca

Okončan je po redu 14. memorijalni turnir “Nemanja Stambolija”, na kojem su učestovali sledeći klubovi:

*Rk “Apatin” Apatin

*Rk “Sivac 69” Sivac

*Rk “Derventa” Derventa

*Rk “Lavovi” Bačka Palanka

U prvom polufinalu, sastali su se domaći “Apatin” i “Lavovi”. Naši momci su bez poteškoća savladali goste iz Bačke Palanke, te predvođeni Aleksandrom Pilipovićem (7 pogodaka) trijumfovali rezultatom 24:13 (12:7). Sat vremena kasnije, sastali su se Rukometni klub “Sivac 69” i gosti iz Bosne, Rukometni klub “Derventa”. Gledaocima je pružen sjajan meč, a kartu za finale overava Sivac pobedom 25:21 (10:9). Posle kratke pauze usledio je meč za treće mesto u kojem momci iz Bačke Palanke pobeđuju na penale, a konačan ishod meča je 22:22 (penali 2:1). Na samom kraju, u finalu, gledali smo sudar između dve ekipe koje su član Super B rukometne lige. Obe ekipe, uz problem manjka igračkog kadra dale su sve od sebe, a titula ostaje u Apatinu. Naši momci predvođeni iskusnim Zoranom Mandićem (5 pogodaka) savladali su prijatelje iz Sivca rezultatom 20:14. Po završetku turnira, razgovarali smo sa kapitenom Rukometnog kluba “Apatin”, Čedomirom Milojevićem:”Pre svega bih se zahvalio klubovima koji su se odazvali i uveličali 14. memorijalni turnir “Nemanja Stambolija”. Uživali smo, družili se sa našim prijateljima, ali takođe takmičili i proverili svoju formu pred nastavak prvenstva. Mislim da smo prikazali dobru igru i bez dva jako bitna igrača uspeli osvojiti turnir. Trening pred takmičenje nam se desio peh. Naime, dva naša startera Nikola Bogojević i Mirko Gardijan su se povredili i kako stavri stoje neće biti spremni za prvo kolo. Dolazi nam Rukometni klub “Vrbas” kojeg smo na njihovom terenu pobedili u okviru prvog kola Super B rukometne. Jedna mlada ekipa koja igra jako brzo, što nama stilski ne odgovara, ali uz zalaganje i veliku želju mislim da možemo sačuvati dva boda u Apatinu. Za sam kraj, zahvaljujem se svim gledaocima koji su prisustvovali i uveličali ovu rukometnu manifestaciju, nadam se da ćete doći i narednog vikenda, kada nam na megdan dolazi mlada ekipa Vrbasa”.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.