petak, 03 septembar 2021 06:55

ИЗЛОЖБА АНЕ МИЛОСАВЉЕВИЋ У АПАТИНСКОЈ ГАЛЕРИЈИ „МЕАНДЕР“

У апатинској галерији „Меандер“ 03. септембра 2021. године од 19 часова ће бити отворена изложба Ане Милосављевић под називом „La Liberta“.

Ана Милосављевић је рођена 1979. године, живи и ради као самостални уметник у Београду. Завршила је вишу школу ликовних и примењених уметности у Београду. На Академији уметности у Новом Саду је 2004. дипломирала на смеру графика у класи проф. Звонка Тилића, а 2008. завршила је магистарске студије. Члан је ЛУС-а, од 2006. године, а у статусу самосталног уметника од 2009. године. Имала је шеснаест самосталних изложби, а излагала јена око двеста изложби у земљи и иностранству. Добитница је више националних и интернационалних награда и диплома за графику. Учесник је на многим пројектима, јавним трибинама, предавањима, перформансима, ликовним колонијама у земљи и иностранству.

Поставка у Апатину ће трајати до 16. септембра.

The post ИЗЛОЖБА АНЕ МИЛОСАВЉЕВИЋ У АПАТИНСКОЈ ГАЛЕРИЈИ „МЕАНДЕР“ appeared first on Radio Dunav.


У апатинској галерији „Меандер“ 03. септембра 2021. године од 19 часова ће бити отворена изложба Ане Милосављевић под називом „La Liberta“. Ана Милосављевић је рођена 1979. године, живи и ради као самостални уметник у Београду. Завршила је вишу школу ликовних и примењених уметности у Београду. На Академији уметности у Новом Саду је 2004. дипломирала на […]

The post ИЗЛОЖБА АНЕ МИЛОСАВЉЕВИЋ У АПАТИНСКОЈ ГАЛЕРИЈИ „МЕАНДЕР“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.