četvrtak, 29 jul 2021 06:07

У НЕДЕЉУ ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Грађани општине Апатин у недељу 1.августа 2021. године на укупно 14 бирачких места, гласају за нове чланове савета Месних заједница у Апатину, Ромском насељу, Сонти, Свилојеву, Пригревици и Купусини.

Грађани ће добити позив уз обавештење о месту на ком ће гласати, а пет биралишта која ће бити отворена у Апатину су Агроглобе доо Сомборски пут 1, Вртић „Пчелица“ у Огњена Прице 63, ОШ „Жарко Зрењанин“ Српских владара 25, Техничка школа са домом ученика у Пригревачкој улици и Ватрогасни дом.

Мештани Ромског насеља ће гласати у Дому културе у Звезданској улици, док ће Сонћани гласати на 3 бирачка места и то у ловачком дому у Југословенској улици, Библиотеци и железничкој станици. У Пригревици ће такође бити отворена 3 биралишта, прво у месној канцеларији, друго у ОШ „Младост“ и треће у дечијем вртићу „Пчелица“. Купусинци ће на биралиште изаћи у ОШ „Јожеф Атила“, док ће Свилојевчани гласати у својој месној канцеларији.

На биралиштима свих месних заједница, грађани ће заокруживати име испред сваког кандидата ког подржавају за савет месне заједнице, баш као и на претходним изборима одржаним 2017. године. Апатинци ће бирати 11 чланова савета, Сонћани и Пригревчани по 9, док ће у Ромском насељу, Купусини и Свилојеву бити бирано по 7 чланова савета.

Право на гласање на недељним изборима у Апатину имаће 13657 бирача, Ромском насељу 1446, у Сонти 3897, Пригревици 3283, Купусини 1696 и Свилојеву 1143. Укупан уписан број бирача на територији наше општине за предстојеће недељне изборе је 25122.

Извор СО Апатин

The post У НЕДЕЉУ ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА appeared first on Radio Dunav.


Грађани општине Апатин у недељу 1.августа 2021. године на укупно 14 бирачких места, гласају за нове чланове савета Месних заједница у Апатину, Ромском насељу, Сонти, Свилојеву, Пригревици и Купусини. Грађани ће добити позив уз обавештење о месту на ком ће гласати, а пет биралишта која ће бити отворена у Апатину су Агроглобе доо Сомборски пут […]

The post У НЕДЕЉУ ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.