nedelja, 06 avgust 2023 08:00

Osnovna škola u Apatinu dobija novi krov

Na osnovu konkursa koji je početkom februara raspisalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, opštini Apatin su na osnovu predatog projekta odobrena sredstva u visini od 8 miliona dinara, čime će biti zamenjen krov na OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu. Ugovor ispred apatinske opštine sa nadležnim ministarstvom potpisao je predsednik SO Apatin Milan Škrbić i tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog velikih ulaganja u OŠ “Žarko Zrenjananin”.

"Zamenom krova se nastavlja kontinuirano ulaganje u osnovnu školu "Žarko Zrenjanin", a koju smo započeli ove godine. Krov je u prethodnom periodu dobila i hala "Rade Ratko Vejin", u kojoj smo zamenili stari parket sa novim i rekonstruisali svlačionice. Očekujem do kraja godine dalja ulaganja u našoj osnovnoj školi kako bismo najmlađim sugrađanima obezbedili što bolje uslove za školovanje", poručila je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.