sreda, 08 novembar 2023 04:09

Radnici Pošte nastavljaju obustavu: Nikakav dogovor nije postignut

Radnici Pošte u obustavi rada saopštili su, nakon današnjeg obraćanja v.d. direktora JP Pošta Srbije Zorana Đorđevića, da nikakav dogovor nije postignut. Đorđević je, podsetimo, objavio da će svi zahtevi radnika biti ispunjeni i da očekuje da će obustava rada biti prekinuta odmah.

Nikakav dogovor nije postignut, kako su objasnili, iz razloga što im se niko nije ni obratio u vezi njihovih zahteva, navodi Danas.

„Post pro preduzeće koje v.d. direktor uporno spominje i forsira je ništa drugo nego zloupotreba novčanih sredstava Pošte. Pošta je osnovala to preduzeće, koje, između ostalog, ima samo jednog zaposlenog i po evidenciji APR milionski priliv sredstava, naših para, koje za naše plate nema“, saopštili su radnici u štrajku.

Oni su objasnili da radnici nisu tražili da rade privatno za „sestrinske firme“, nego da im preduzeće u kojem su zaposleni isplati zaradu dostojnu života, koju i zaslužuju.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.