ponedeljak, 22 avgust 2022 07:40

Ujak dečaka (11) kojeg je pokosio kamion u Somboru: Ostalih četvoro dece stalno pitaju za mamu, a njenom mužu je najteže!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom vikenda dogodila u Somboru poginuo je dečak (11), a njegova majka je teško povređena i u komi je. Do tragedije je došlo na raskrsnici kod Vojvođanske ulice tako što je majka (41) sa električnim trotinetom, na kojem je vozila dete, iz nepoznatih okolnosti podletela pod teretni kamion aranđelovačkih registarskih tablica.

Inače, vozač je teretnim vozilom prešao preko majke i deteta na trotinetu i to u delu grada gde je zabranjen saobraćaj za tu vrstu teretnih vozila.

- Prolazio sam slučajno pred mesta nesreće i video svog sestrić mrtvog, a svoju sestru teško povređenu pored zaustavljenog kamiona - ovim potresnim rečima počinje svoju ispovest Mustafa Sahmanović, ujak dečak, koga je na električnom biciklu pregazio vozač kamiona dok je bio sa svojom majkom.

- Moja sestra i njen sin vozili su se ulicom skroz po strani, pored njih je išao kamion. Koliko mi znamo u toj ulici je zabranjeno da da prolaze kamioni i šleperi - objašnjava Mustafa i dodaje:

Vozač kamiona, navodno, je rekao da su mu moja sestra i sestrić bili u mrtvom uglu i da ih nije video. Nju je pregazio preko karlice, koja je zdrobljena skroz, a preko mog sestrića je prešao skroz i preminuo je na mestu.

Mustafa kaže da je njegova sestra Vesna sada u veštačkoj komi i da joj je potrebno mnogo krvi.

- Vesna se nije probudila još uvek i ne zna da joj je dete preminulo. Četvoro njene dece stalno pitaju za nju i ne mogu da prihvate da im je brat preminuo, dok je njen suprug najteže podneo ovo, objavio je Ucentar.

Izvor:Blic

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.