ponedeljak, 14 mart 2022 13:56

Pobednički niz Damjane Perenčević na startu sezone!

             Trkački vikend započeo je u Kameničkom parku gde je održano osmo izdanje ‘’Novosadskog  krosa za dečiji osmeh’’. Učešće na krosu uzelo je 300 trkača koji su trčali na distancama od 4 i 10 kilometara. Pobednica trke na 4 kilometra bila je članica Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Damjana Perenčević koja je uspela da savlada valovitu trasu u Kameničkom parku i tako sezonu započne pobedom i tako nastavi seriju sjajnih rezulatata iz prošle godine. Distancu od 4 kilometra istrčala je i Damjanina mlađa sestra Katarina Perenčević, dok su dužu trasu od 10 kilometara istrčali Zoran Nikolić, Miroslav Liščević i Jelena Stanimirović. U organizaciji trke učestvovao je i član Ark Somaraton – Milan Kovačić – Mumba.

             U nedelju u Pečuju, Republika Mađarska održano je 38. izdanje trke Pečuj – Harkanj u dužini od 25.6 kilometara. Izuzetno teška staza sa nekoliko stalnih i strmih uspona bila je pravi izazov za sve trkače, a posebno za članove Ark ‘’Somaraton’’ iz Sombora koji nemaju uslove za trening u strmim uslovima. No ni ta činjenica nije sprečila somaratonca Džejmsa Insa da istrči sjajnu trku  i pokaže svoju odličnu trenutnu formu. Džejms je trku završio na sjajnom 14 mestu od 300 takmičara, dok je Damir Marković trku završio na 21 mestu i petim mestom u svojoj starosnoj kategoriji. Veoma izazovnu stazu, dužu od polumaratonske distance, savladali su i Dejan Nikolić i Đorđe Munjas.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.