Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Darivanje prvorođene bebe u 2021. godini – Alekseja Čeljuske Darivanje prvorođene bebe u 2021. godini – Alekseja Čeljuske
četvrtak, 07 januar 2021 08:50

Darivanje prvorođene bebe u 2021. godini – Alekseja Čeljuske

Dečak Aleksej Čeljuska je prva beba rođena 2021. godine u porodilištu Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru. Aleksej je napredna beba, težak je 3,800 kilograma i dugačak 52 centimetara, a rođen je 1. januara u 3 časa.

Aleksejevo rođenje roditeljima su danas čestitali gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica i ovom prilikom im uručili poklon čestitku u iznosu od 100.000,00 dinara, kao i prigodne poklone.
„Darivanje prvorođene bebe za mene predstavlja jedan od najdražih događaja tokom godine. To je jedan simboličan način na koji gradska vlast želi da pruži podršku roditeljstvu pored ostalih mera populacione politike koje je Grad već ustanovio, kao što su servis za podršku roditeljstva, rekonstrukcija porodilišta, nova Odluka o vantelesnoj oplodnji i podrška mladim poljoprivrednim gazdinstvima.

Grad će i u narednom periodu osluškivati potrebe i razvijati usluge i mere podrške u skladu sa tim potrebama, kako bi učinili bar mali pomak u smislu povećanja nataliteta na teritoriji Grada Sombora“ poručio je gradonačelnik Ratković

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje