"Kraljevske puzle" somborke Sonje Đanić Lujić idealan poklon za decu "Kraljevske puzle" idealan poklon za decu
sreda, 30 decembar 2020 07:51

"Kraljevske puzle" somborke Sonje Đanić Lujić idealan poklon za decu

Želeći da napravi originalan poklon za svog sina, mlada majka iz Sombora Sonja Đanić Lujić, osmislila je "Kraljevske puzle" neobičnih oblika, divnih motiva i sa personalizovanom porukom. Ono što ove puzle izdvaja od drugih je to što su sastavljene od oblika životinja.

"Neobične su što se tiče mnogih stvari. Prvo drvene su ,a samim tim i drugotrajne su. Oblici su neobični,ima oblika životinja, lavića, žirafica, zavisi od teme same puzle. Postoji i opcija da budu na stalku ili da se okače na zid. Tako sam i svom sinu napravila,jer on kada složi puzlu voli i da je gleda, ali kada dođe seka, ona to njemu odmah raštrka i trebalo je smisliti rešenje kako da on uživa u svom radu što duže. Tako sam smislila da sa pleksiglasom uramim puzlu tako da ona može ponovo iznova i iznova da se slaže. Pleksiglas je i sa zadnje strane, pa on dok slaže puzlu ni ne zna šta ga očekuje sa zadnje strane", ispričala je za RTV Sonja Đanić Lujić, majka koja je osmislila "Kraljevske puzle".

Pozitivne reakcije podstakle su ovu mladu majku da nastavi da radi i da puzle pokaže i drugima.

"Najpraktičnije je preko društvenih mreža. To me je u početku malo plašilo, jer društvene mreže ne koristim, ali kako je to sve krenulo, potekla je i inspiracija i danom za danom se moj rad potvrđuje", rekla je Sonja.

"Sviđaju mi se ove puzle,jer mi ih je mama napravila za rođendan i zato što su drugačije od svih ostalih puzli", rekao nam je Aleksa, Sonjin sin.

"Kroz ove puzle deca mogu da uče, da pitaju i pričaju sa roditeljima, koje su tu voćkice i zašto, koje je južno voće,koje nije", rekla je Sonja Đanić Lujić.

Lav, dinosaurus, voćkice ili Mali princ, složićemo se da su idealan poklon za decu, a ideje ovoj mladoj majci ne manjkaju. Kraljevske puzle iz Sombora stigle su i do Amerike.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.