nedelja, 26 novembar 2023 05:34

Održan humanitarni auto – moto skup u Somboru

Ljubitelјi automobila iz Sombora, održali su juče humanitarni auto – moto skup, kako bi pomogli u prikuplјanju sredstava za malu Emili Bucalo koja boluje od cerebralne paralize. Događaj je podržao i gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, koji je posetio skup i pozdravio okuplјene. Tokom obilaska izložbe automobila, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa malom Emili i njenim roditelјima, kao i sa učesnicima u događaju.

Emili Bucalo ima tri i po godine, još uvek ne hoda, ali se hrabro bori da kao i druga deca, jednog dana prohoda. Novčana sredstva su joj potrebna za lečenje, laboratorijske analize, operativne zahvate, specijalističke preglede, fizikalne terapije, ortopedska pomagala, kao i za putne troškove i smeštaj.

Na održanom auto – moto skupu, svojim prisustvom, događaj su uveličali i auto – moto klubovi iz svih krajeva AP Vojvodine, kao i gosti iz Republike Hrvatske. Jedan od organizatora događaja, Zoran Vekić, zahvalio se svima na prisustvu i poručio da će auto – moto klubovi uvek biti za humanitarne i druge aktivnosti u interesu naših sugrađana.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.