nedelja, 29 oktobar 2023 09:46

VELIKA AKCIJA POLICIJE Otkriveno 870 migranata na području Sombora, Subotice, Pirota i Kikinde

Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon izjave predsednika Republike, a na osnovu naredbe ministra unutrašnjih poslova, preduzeli opsežne mere u petak i subotu u sprečavanju ilegalne migracije.

''Ovom prilikom pronađene su četiri automatske puške, četiri pištolјa, određena količina narkotičkih sredstava. Kontrolisano je 11.200 vozila, 15.600 lica je legitimisano.
Naša policija u ovim akcijama otkrila je i dislocirala 870 migranata na području Subotice, Pirota, Kikinde i Sombora, rečeno je u MUP-u.

Takođe je u akciji je pronađeno 28 mobilnih telefona koji će dalјe biti predmet veštačenja'', naveo je Luković, saopšteno je iz MUP-a. Luković je naglasio da će pripadnici MUP-a dati sve od sebe se situacija razreši i da građani žive što mirnije i sigurnije.

„Hoću da poručim građanima Srbije, a posebno građanima na terirotiji Subotice, Pirota, Sombora i Kikinde da se osećaju bezbrižno i sigurno, da će pripadnici MUP-a dati sve od sebe da se ova situacija razreši i da oni žive što mirnije i što sigurnije“, istakao je je Luković i dodao da građani treba da imaju poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjeih poslova.

U ovim akcijama učestvuje nekoliko stotina pripadnika MUP - SAJ, Žandarmerije, Interventne jedinice policije, Antiterorističke grupe Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Uprave granične policije, UKP, Uprave za tehniku, kao i područnih policijskih uprava, sa svom raspoloživom tehnikom.
Akcija se nastavlјa.

Izvor: dnevnik.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.