petak, 27 oktobar 2023 06:31

U Srednјoj tehničkoj školi u Somboru izgrađen novi rukometni teren

Gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa gradskim većnikom Đorđem Zorićem i gradskom većnicom Antonijom Nađ Kosanović, posetio je danas Srednju tehničku školu i obišao završene radove na rekonstrukciji dvorišta i rukometnog terena.

Radovi su u pripremnoj fazi podrazumevali instalaciju gasovoda, vodovoda i elektroinstalacije, nakon čega je presvučen noseći sloj asfalta. U završnoj fazi radova, preko rukometnog terena je postavlјena sportska multifunkcionalna podloga kako bi se smanjile potencijalne povrede đaka tokom fizičke aktivnosti, a pored toga, postavlјene su behaton ploče na površini 203 m2, od ulaza u dvorište škole do rukometnog terena.

Srednja tehnička škola u Somboru je uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grada Sombora, ove godine dobila novu fiskulturnu salu, a sada i novo rekonstruisano dvorište i rukometni teren. Pored učenika ove škole, sportski objekat će koristiti i drugi sportisti i rekreativci. Prema rečima gradonačelnika Ratkovića, Grad će nastaviti ulaganje u obrazovne ustanove i sportsku infrastrukturu kako bi sva deca imala što bolјe uslove za obrazovanje i bavlјenje sportom.

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.