četvrtak, 23 februar 2023 16:54

Raspisan konkurs za sufinansiranјe programa u oblasti sporta u Somboru

Grad Sombor raspisao je Konkurs za sufinansiranje programa u oblasti sporta za 2023. godinu. Ovim konkurskom podržaće se godišnji programi klubova i stipendiraće se najperspektivniji mladi sportisti.

Ovogodišnji kriterijumi nešto su drugačiji, pa tako će se po prvi put stipendijama podržati i pioniri, a pravo da konkurišu imaće i sportski klubovi koji su prethodno obavlјali delatnost na teritoriji Grada Sombora najmanje 12 meseci i koji se nalaze se u redovnom sistemu takmičenja.

Sve o kriterijumima, rokovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave možete da pogledate na sledećem linku: Konkurs za sufinansiranje programa u oblasti sporta za 2023. godinu

Za sufinansiranje programa u oblasti sporta u gradskom budžetu je izdvojeno 64.000.000 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.