Otvaranje "Somborske robne pijace" na novoj lokaciji Otvaranje "Somborske robne pijace" na novoj lokaciji
utorak, 14 februar 2023 14:42

Otvaranje "Somborske robne pijace" na novoj lokaciji

Iz JKP „Prostor“ Sombor obaveštavaju da se u nedelju, 19. feburara otvara „Somborska robna pijaca“, na novoj adresi Staparski put br.47 (bivši Agrosavez), sa početkom u 7 časova.

Novootvorena robna pijaca imaće 34 boksa, veličine 4x3m. U ponudi su odevni predmeti i obuća, kućna plastika, kozmetika, traktorski delovi i mašine, kućanski aparati i baštenski asortiman, kupatilska galanterija, auto i moto kozmetika, moto servis, stripoteka, sitni delovi, delovi za poljoprivredne mašine.

Radno vreme „Somborske robne pijace“ svim danima od 7h do 15h.

Radno vreme „ Somborskog vašarišta“, petak i nedelja od 6h do 15h.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.