Publika odabrala favorita za pobedu na Evroviziji: Sakupljeno preko 110.000 glasova, a evo kako se kotira Teya Dora

Dve nedelje pre "Pesme Evrovizije" najpopularniji muzički događaj glavna je teme širom Evrope, a verni fanovi takmičenja uveliko polemišu ko će biti pobednik.

„Pesma Evrovizije“ održava se ove godine u švedskom gradu Malme, nakon što je na prošlogodišnjem festivalu pobedu odnela Lorin.

Lista izvođača odavno je poznata, a numere koje će se boriti ove godine na popularnom takmičenju privukle su ogromnu pažnju.

Od objavljivanja pesama Hrvatska se nalazi na samom vrhu lista kladionica, gde je dugo zauzimala prvo mesto, a potom je prestigla Švajcarska.

Ono što publiku u Srbiji najviše zanima, jeste plasman Teya Dore, koja će našu zemlju predstavljati numerom „Ramonda“.

Teya Dora sada na kladionicama zauzima 20. poziciju, a fanovi u Srbiji očekuju preokret u toku samog takmičenja.

Međutim, na stranici kladionice za „Pesmu Evrovizije“ čak preko 111.000 ljubitelja ovog takmičenja glasalo je za pobednika, a ova lista drastično je promenila pogled na takmičare i očekivanja od plasmana.

Na prvom mestu nalazi se Hrvatska i njihov predstavnik Baby Lasagna koji će se prestaviti pesmom „Rim tim tagi dim“, a trenutno vodi sa ubedljivih 14 procenata glasova.

Srbija je zauzela 11. mesto sa osvojenih tri odsto ukupnih glasova.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnoge poznate ličnosti imali su uspešne karijere, ali su se zbog nekih životnih nedaća povukli iz javnosti i započeli po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.