utorak, 30 april 2024 07:42

Đulijanov Magični show u somborskom Kulturnom centru - Predstava za celu porodicu

 

Đulijanov Magični show je zasnovan na najnovijoj modernoj magiji i Iluziji.

PREDSTAVA ZA CELU PORODICU očekuje vas u ponedeljak, 13. maja, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Cena ulaznice je 800 dinara, a karte možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra.

Radno vreme biletarnice: utorak i sreda od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtak, petak i subota od 15.00 do 20.00 časova ( za vreme praznika biletarnica ne radi).

Publiku očekuje Čarobno putovanje, a kroz čarobno putovanje ući će zajedno sa najnovijim modernim trikovima, komičnom magijom, kao i sa Velikom Iluzijom – OSLOBADJANJE iz lanaca i katanaca EFEKTI I ILUZIJE : Teleportacija predmeta, komična magija, predmeti koji nestaju na sceni, novac koji se pojavljuje iznenada,razne stvari koje se pojavljuju u rukama Mađioničara Đulijana,velika rubikova kocka koja nestaje za tren.

Deca će imati priliku da na tren postanu Mađioničari na sceni sa Đulijanom.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Štitna žlezda je odgovorna za proizvodnju hormona koji regulišu vitalne telesne funkcije, a ako ne funkcioniše kako t...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.