Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince
utorak, 20 decembar 2022 07:31

Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince

Kulturno Umetničko Društvo “Mažoretkinje iz Apatina” održalo je proteklog vikenda “Humanitarni novogodišnji koncert” u Velikoj sali apatinskog Doma kulture. Za radio Dunav je govorila Mirjana Lazić, predsednica apatinskih mažoretkinja.

-Ove godine održavamo Novogodišnji koncert, drugi po redu, s tim što je razlika u tome da je ove godine, koncert humanitarnog karaktera, sredstva su namenjena Udruženju dobročinitelјa “Mali princ” Apatin. Pored dece iz “Malog princa” tu je i Kalina Došen, Plesni klub “Ronda” Sombor, nadam se da ćemo uživati svi zajedno, želјa mi je da nam ovo postane tradicija, rekla je Mirjana povodom događaja.

Predsednica KUD-a “Mažoretkinje iz Apatina” pozvala je sugrađane da i ubuduće prate njihov rad, uz lepe Novogodišnje želјe.

Pred punom salom apatinskog Doma kulture, nizali su se odlični nastupi mališana, ali i članova Plesnog kluba “Ronda”.

Događaj su otvorila deca iz Udruženja dobročinitelјa “Mali princ”, oduševivši nastupom prisutne u sali, a osim njih, nastupili su juniori i kadeti, kao i najmlađa grupa apatinskih mažoretkinja “Zvezdice”, prikazavši “Božićnu koreografiju”.

Na koncertu su nastupili i članovi plesnog kluba “Ronda” Sombor, mlada sugrađanka Kalina Došen, članica kluba “Figura” iz Sombora i pevačica Zorana Mrđa sa pratnjom.

Publika je sve vreme aktivno učestvovala, pevušeći ili dajući gromoglasnim aplauzom podstrek učesnicima Novogodišnjeg humanitarnog koncerta.

Na ovom humanitarnom koncertu, kako su na svom fejsbuk profilu naveli iz Udruženja dobročinitelјa “Mali princ” Apatin, prikuplјeno je 21.740,00 za potrebe udruženja, osim ovog podatka stoji i Novogodišnja čestitka.
“Mali prinčevi i princeze od srca vam žele sve najlepše za predstojeće praznike.”

Izvor: Radio Dunav

 

 

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti