DANAS SE ODRŽAVA KOBASICIJADA U KUPUSINI KOBASICIJADA U KUPUSINI
subota, 05 novembar 2022 06:19

DANAS SE ODRŽAVA KOBASICIJADA U KUPUSINI

Mesna zajednica Kupusina će ove subote biti domaćin još jedne „Kobasicijade“. Pored ekipa koje će se nadmetati u kvalitetnom punjenju kobasica, organizatori su za sve posetioce obezbedili zagrejane šatore u kojima će moći da kupe i degustiraju sveže pečene kobasice, kao i da se osveže i zaslade raznim domaćim proizvodima. Za još bolju atmosferu, biće zadužen temerinska grupa The End.

Okupljanje takmičarskih ekipa je predviđeno od 9 do 10 časova, kada će biti podeljeno i meso, a za sve koji žele da degustiraju gotove proizvode, to će moći od 10 časove prepodne, kao i tokom celog dana. Eventualna kiša ili bilo kakvi loši vremenski uslovi neće biti prepreka za dobru zabavu i uživanje, jer će u zagrejanom šatoru biti dovoljno mesta za sve koji sutra posete kupusinsku „Kobasicijadu“ koja će se održati na fudbalskom igralištu, dok će šator za posetioce biti postavljen na betonu rukometnog igrališta.

Pored pečenih kobasica, posetioci će moći da vide, probaju i kupe razne domaće suhomesnate, kao i mlečne proizvode, te tradicionalni Langoš, kao i Kurtoš kolač.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.