DANAS SE ODRŽAVA KOBASICIJADA U KUPUSINI KOBASICIJADA U KUPUSINI
subota, 05 novembar 2022 06:19

DANAS SE ODRŽAVA KOBASICIJADA U KUPUSINI

Mesna zajednica Kupusina će ove subote biti domaćin još jedne „Kobasicijade“. Pored ekipa koje će se nadmetati u kvalitetnom punjenju kobasica, organizatori su za sve posetioce obezbedili zagrejane šatore u kojima će moći da kupe i degustiraju sveže pečene kobasice, kao i da se osveže i zaslade raznim domaćim proizvodima. Za još bolju atmosferu, biće zadužen temerinska grupa The End.

Okupljanje takmičarskih ekipa je predviđeno od 9 do 10 časova, kada će biti podeljeno i meso, a za sve koji žele da degustiraju gotove proizvode, to će moći od 10 časove prepodne, kao i tokom celog dana. Eventualna kiša ili bilo kakvi loši vremenski uslovi neće biti prepreka za dobru zabavu i uživanje, jer će u zagrejanom šatoru biti dovoljno mesta za sve koji sutra posete kupusinsku „Kobasicijadu“ koja će se održati na fudbalskom igralištu, dok će šator za posetioce biti postavljen na betonu rukometnog igrališta.

Pored pečenih kobasica, posetioci će moći da vide, probaju i kupe razne domaće suhomesnate, kao i mlečne proizvode, te tradicionalni Langoš, kao i Kurtoš kolač.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti