NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE
utorak, 11 oktobar 2022 06:41

NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE

Na konkursa Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport, OŠ „Žarko Zrenjanin“ je dobila 10 miliona dinara, čime je ovih dana parket u hali Rade Ratko Vejin u potpunosti zamenjen novim.

Nakon tih radovima, krenula je i sanacija krova na istoj hali. Problem lošeg krova na hali traje već dugo, obzirom da je postojeća tegola koja ga je prekrivala vremenom propala.

Trenutno se razvlači folija preko celog krova hale, nakon čega će se isti pokriti letvama na koje će doći limeni krov i oluci. Na ovaj način ćemo trajno rešiti problem koji smo imali sa krovom na hali, rekla je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać

Pored novog parketa i krova na hali, predsednica naše opštine je najavila i da će se do kraja godine renovirati svlačionice u hali, čime će se stvoriti mnogo bolji uslovi za učenike, sportske klubove, kao i za one koji halu koriste za rekreativno bavljenje sportom.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti