NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE
utorak, 11 oktobar 2022 06:41

NAKON NOVOG PARKETA, RENOVIRA SE KROV NA HALI, DO KRAJA GODINE I SVLAČIONICE

Na konkursa Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport, OŠ „Žarko Zrenjanin“ je dobila 10 miliona dinara, čime je ovih dana parket u hali Rade Ratko Vejin u potpunosti zamenjen novim.

Nakon tih radovima, krenula je i sanacija krova na istoj hali. Problem lošeg krova na hali traje već dugo, obzirom da je postojeća tegola koja ga je prekrivala vremenom propala.

Trenutno se razvlači folija preko celog krova hale, nakon čega će se isti pokriti letvama na koje će doći limeni krov i oluci. Na ovaj način ćemo trajno rešiti problem koji smo imali sa krovom na hali, rekla je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać

Pored novog parketa i krova na hali, predsednica naše opštine je najavila i da će se do kraja godine renovirati svlačionice u hali, čime će se stvoriti mnogo bolji uslovi za učenike, sportske klubove, kao i za one koji halu koriste za rekreativno bavljenje sportom.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.