petak, 10 jun 2022 08:36

OSNOVNA ŠKOLA DOBILA SREDSTVA OD POKRAJINE ZA ZAMENU PARKETA U HALI

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je u utorak ugovore predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara za finansiranje 38 projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, za šta je izdvojeno 120 miliona dinara. Realizacijom tih projekata unapređuje se školska sportska infrastruktura, javni sportski tereni i centri dostupni svim građanima, kao i trenažni centri namenjeni vrhunskim sportistima.

„Ulaganje u sportsku infrastukturu veoma je značajno zato što brojni svetski i evropski asovi poput Ivane Španović, Nikole Jokića, Dušana Tadića i braće Milinković Savić potiču iz Vojvodine, i mi bi kao društvo trebalo da im vratimo dug i stvorimo mnogo bolje uslove da svetu podarimo nove sportske šampione. Ulaganjem u ovu oblast imaćemo mnogo bolje rezultate, zdraviju decu, zadovoljnije navijače i još veći broj sportista poznatih u svetu koji će doprineti afirmaciji sporta i ugledu Srbije“, rekao je tom prilikom Mirović.

Na ovaj konkurs su aplicirale i dve škole sa teritorije neše opštine, a direktorica OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin je potpisala ugovor vredan 10 miliona dinara, čime će parket u hali Rade Ratko Vejin biti u potpunosti zamenjen novim.

Veoma sam ponosna i drago mi je da ćemo ovim sredstvima obezbediti bolje uslove za rad kako nastavnog osoblja i dece u našoj školi, tako i svih onih koji halu koriste za različite sportske aktivnosti, rekla je Sanja Šijan.

Na istom konkursu, gimnaziji i stručnoj školi „Nikola Tesla“ Apatin odobron je projekat nabavke opreme za prevenciju i edukaciju dece sa posebnim potrebama.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.