ponedeljak, 11 april 2022 06:10

Kajak klub “Panonija” otvorio novu sezonu

Mlade nade Kajakaškog kluba “Panonija” ostvarile su zapažene rezultate na 32. Kajakaškoj regati u Bezdanu, takmičenju na kojem su, sem ekipa iz naše države došli timovi iz Mađarske, Slovenije i Slovačke. Ovo je bilo prvo takmičenje ove sezone za kajakaše i kajakašice, koje predvodi trener Jovan Mandić. Vreme nije išlo u prilog učesnicima turnira, jer su jak vetar i kiša čak u jednom trenutku naterali organizatora da napravi pauzu i sačeka da se vreme stabilizuje. Trke su veslane na 2000 metara, a rezultati su sledeći:

Aleksandar Lončar : juniori 8. mesto; seniori 11. mesto.

Marko Kovačević : kadeti 14. mesto; juniori 10. mesto.

Anja Kovačević : pioniri 12. mesto

Sonja Urtajl: pionirke 7. mesto; kadetkinje 9. mesto.

Dajana Urtajl : juniorke 7. mesto; seniorke 3. mesto.

 

izvor:025info.rs 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.