petak, 25 mart 2022 06:19

HUMAN POTEZ, GORAN ČEGAR SE ODREKAO NOVČANE NAGRADE U KORIST SOCIJALNO UGROŽENIH

 

Na ceremoniji dodela priznanja NAJUSPEŠNIJIMA U OBLASTI SPORTA na teritoriji opštine Apatin u 2021. godini, Apatinac Goran Čegar oplemenio je svečanost humanitarnim činom. Naime, ovaj vrhunski sportista i dobitnik nagrade za najboljeg sportskog radnika, odrekao se novčanog iznosa koji je osvojio, u korist onih kojima je to potrebno.

Prema njegovim rečima, dobijenu novčanu nagradu opredeliće, u saradnji sa Crvenim krstom Apatin i Centrom za socijalni rad, za kupovinu paketa za 15 socijalno ugroženih porodica iz Apatina.

Podsećamo, Čegar je, kao najbolji sportski radnik opštine Apatin u 2021. godini, dobio 30.000 dinara. Jedan je od osnivača prvog atletskog kluba u Apatinu, koji je u aprilu 2021. obeležio jubilej - 20 godina postojanja. Inicijator je međunarodnog Apatinskog Dunavskog polumaratona, član je takmičarske komisije Atletskog saveza Srbije od 2018. godine, koordinator Atletskog saveza Srbije za trke izvan stadiona od 2017. godine. Bio je prvak države u maratonu dva puta, prvak Srbije u planinskom trčanju, osvajač bronzane medalje na prvenstvu Balkana u planinskom trčanju, višestruki učesnik prvenstva sveta i Evrope u planinskom trčanju, pobednik mnogobrojnih trka u zemlji i inostranstvu. Dobitnik je Spartakove nagrade za 2020. godinu, okićen ordenom Međunarodnog saveta za vojne sportove za razvoj sporta, nosilac Oktobarske nagrade, najbolji sportista Vojske Srbije dva puta, višestruki najbolji sportista grada Apatina. Zaposlen je u Ministarstvu odbrane-Vojna akademija. Oženjen je i otac troje dece.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.