četvrtak, 10 mart 2022 07:15

PROMOCIJA DŽUDOA U OPŠTINI APATIN

Opštinu Apatin posetili su danas proslavljeni džudista i osvajač olimpijske medalje prof. dr Slavko Obadov i predsednik džudo saveza Vojvodine Miroljub Ničić sa saradnicima. Cilj posete je bio promocija i oživljavanje zaboravljenog sporta u Apatinu koji je u drugoj polovini 20. veka imao bogatu tradiciju na ovim prostorima.

Sa predstavnicima lokalne samouprave, razmatrana je strategija o omasovljavanju i promociji džudo sporta koji bi za efekat imalo formiranje sekcije ili džudo kluba.

Opštinu Apatin na ovom sastanku predstavljali su Sekretar sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko i pomoćnica predsednice opštine za obrazovanj i omladinsku politiku Milka Nikšić.

Zainteresovana deca i roditelji naše opštine, do kraja godine mogu da očekuju promotivne aktivnosti koje će podrazumevati i demonstracione treninge, a o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.soapatin.org

izvor:soapatin.org

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...