subota, 05 mart 2022 05:51

Česma gradnja iz Apatina planira izgradnju zgrade sa 15 stanova u Somboru

U Somboru je u planu gradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta spratnosti P+2+Pk, na katastarskoj parceli broj 7642/2, u Ulici Josifa Pančića broj 25. Parcela je površine površine 606 m2, a sa nje je potrebno ukloniti porodičnu stambenu zgradu i dve pomoćne zgrade.

Nadzemne etaže objekta, iznad prizemlja, namenjene su stanovanju. U objektu je projektovano 15 stambenih jedinica različitih struktura, jedan lokal i sedam garaža.

U prizemlju predmetnog objekta se nalaze sledeći prostori: jedan lokal sa toaletom i predprostorom, sedam garaža, ajnfort, natkriveni ulaz sa rampom, dva vetrobrana, hodnik sa stepeništem, nadkriveni ulaz, mašinska kućica, prostorija za spremačicu i lift.

Prvi i drugi sprat su identični. Na prvom i drugom spratu nalaze se sledeće prostorije: hodnik, stepenište, lift i pet stanova: dva dvosobna, dva jednoiposobna i jedan dvoiposoban.

Na potkrovlju se nalaze sledeći prostori: hodnik, stepenište, lift i pet stanova (dva dvosobna, jedna garsonjera, jedan jednoiposoban i jedan dvoiposoban).

Ukupna neto površina objekta je 1209,26 m2. Korisna površina poslovnog prostora je 48,12 m2.

Parkiranje vozila na parceli planirano je na otvorenim parking površinama uz internu saobraćajnicu, na devet parking mesta.

Glavni stambeni ulaz predviđen je iz Ulice Josifa Pančića kao i sa dvorišne strane, sa parcele. Stepenišni prostor sa jednim liftom za vertikalnu komunikaciju, postavljen je holu, na nivou prizemlja ulaznog dela objekta.

Sve slobodne površine koje nisu zauzete objektom, saobraćajnicama i parkinzima, planirane su kao zelene površine.

Ograđivanje parcele se vrši postavljanjem stubova ograde, a kolski prilaz sa ulice u dvorište pregrađuje se kapijom.

Investitor je Česma gradnja iz Apatina, a projektant je Andzor engineering iz Novog Sada. Za idejno rešenje bio je zadužen NB projekt iz Sombora.

izvor:ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.