četvrtak, 10 februar 2022 08:20

U SUBOTU AUDICIJA ZA APATINSKOG PREDSTAVNIKA U MANIFESTACIJI „SRBIJA U RITMU EVROPE“

 

U subotu, 12. februara, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, sa početkom u 10 sati, biće održana audicija za apatinskog predstavnika na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“.

U pitanju je je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, talentovanoj za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije i Izraela, a program manifestacije i ove godine će se emitovati uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji.

Odabrani na audiciji imaće priliku da svoj talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Pobednik će ovu manifestaciju dovesti iduće godine u svoj grad ili opštinu, te putovati u zemlju koju predstavlja, a biće odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Deca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope ili broj telefona 0606555013 (viber/whatsaap). Oni koji se prijavljuju za pevanje treba da pošalju video ne duži od 1 minuta, izvodeći pesmu po želji bez matrice ili prateće muzike, prethodno se predstavivši imenom i prezimenom, godinom rođenja i gradom iz kojeg dolaze. Deca koja se prijavljuju za ples ne šalju video, već samo poruku. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Ukoliko deca iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu doći u subotu direktno na audiciju, na kojoj će predstaviti svoj talenat u pesmi ili plesu.

izvor:apatinskenovine.com

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...