utorak, 08 februar 2022 07:58

Završen šahovski turnir u Apatinu

Da je šah postao jedan od omiljenih sportova apatinskih mališana, svedoči i činjenica da oni sve češće uzimaju učešće u kategornim šahovskim turnirima koji se na teritoriji apatinske opštine organizuju. U prostorijama apatinske Kancelarije za mlade je prethodnih dana održan još jedan u nizu šahovskih turnira, koje organizuje Šah klub „Velemajstor“.

Na ovom kategornom turniru za osvajanje treće šahovske kategorije učestvovalo je 10 mladih šahista, a svečanom otvaranju turnira prisustvovala je reprezentativka Marina Gajčin, koja je povukla prvi potez na turniru.

Prvo mesto na ovom turniru uzela je Dunja Srbljanin, drugo Bojan Golubović, treće Dušan Dotlić, a četvrto Anđelija Radišić.

Turnir je predstavljao svojevrsnu pripremu za kadetsko Prvenstvo Vojvodine, koje se održava od 12. do 16. februara u Novom Sadu, a na koji odlazi čak 9 apatinskih mladih šahista.

izvor:025info.rs

 

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...