petak, 04 februar 2022 09:21

RENOVIRANA TRI APARTMANA U APATINSKOJ MARINI

U sklopu turističke ponude koju nudi svojim gostima JP za upravljanje pristanom i marinom Apatin je noćenje. „Marina“ trenutno ima osam apartmana koja iznajmljuje, a ovih dana je završeno renoviranje postojeća tri.

Direktorica ovog apatinskog preduzeća izrazila je danas zadovoljstvo i poželela dobrodošlicu medijima koji su došli da izveštavaju i pomognu u promociji ove vrste usluge.

Krajem prošle godine, mi smo zajedno sa lokalnom samoupravom postigli dogovor da krenemo u postepeno renoviranje. Potreba se javila u cilju podizanja kvaliteta pružanja turističke ponude. Apartmani jesu bili u dobrom stanju, ali nakon desetogodišnje upotrebe, te zahteva gostiju i očekivanja koja se menjaju, odlučili smo da napravimo jedan iskorak i vidite i sami kako oni sada izgledaju. Završili smo za relativno kratko vreme tri, a cilj nam je ove godine i da nastavimo sa renoviranjem, rekla je Ljiljana Krec.

Odgovarajući na pitanja novinara, direktorica „Marine“ je govorila i o popunjenosti kapacitata u prošloj godini i planovima za tekuću.

S obzirom na situaciju koju je izazvala pandemija, možemo reći da smo relativno zadovljni. Najviše su nam nedostajali strani gosti, te je najviše zahvaljujući posetama gostiju iz Srbije popunjenost tokom 2021. bila na 50% kapaciteta, a neki prosek je oko 65%. Nadam se da ćemo u ovoj godini doći do tog procenta, ako ne i postići veću popunjenst kapaciteta, poručila je Ljiljana Krec.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.