petak, 04 februar 2022 09:11

OBJAVLJEN NOVI JAVNI POZIV ZA ZAMENU STOLARIJE

 

Ministarstvo rudarstva i energetike objavilo je novi javni poziv za dodelu subvencija za unapređenje energetske efikasnosti.

Javni poziv na koji mogu da se prijave sve jedinice lokalne samouprave trajaće narednih 15 dana, stoji na zvaničnom sajtu resornog Ministarstva.

Kako je navedeno, za ovu godinu obezbeđeno je 250 miliona evra za subvencije za zamenu stolarije, odnosno postavljanje spoljne izolacije i zamenu kotlova, kao i za postavljanje solarnih panela, a novina je da će Ministarstvo umesto sa 50% učestvovati sa 70 procenata u najnerazvijenijim, odnosno devastiranim opštinama.

Podsećamo, opština Apatin je, zbog neblagovremene prijave, u prvom pozivu bila odbijena, te je iz sopstvenih sredstava izdvojila 5.000.000 dinara za ovu namenu. Od ukupno pristiglih 152 prijave na konkurs, pravo na sredstva na teritoriji apatinske opštine ostvarilo je prvih 71 sa liste.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.