sreda, 02 februar 2022 07:22

ZAKAZANA SEDNICA SO APATIN, ALI BEZ BIONEKSA NA DNEVNOM REDU

 

Danas je zakazana sednica Skupštine opštine Apatin za utorak, 08.februar 2022.godine, ali kako saznajemo, na dnevnom redu se nije našao zahtev opozicionog odbornika Perice Popića da se preispitaju odredbe ugovora između opštine Apatin i kompanije Bioneks.

Podsećamo, Popić je u petak 28.januara 2021.godine predsedniku skupštine Milanu Škrbiću i rukovodstvu opštine Apatin predao zahtev za održavanjem hitne i vanredne sednice SO Apatin, na kojoj bi se razmatrao Ugovor, koji je u ime opštine Apatin sa preduzećem BIONEKS, potpisala predsednica opštine Dubravka Korać. Osim toga, Popić je zahtevao i formiranje Anketnog odbora koji bi se takođe bavio svim relevantnim okolnostima. U zahtevu za vanrednom sednicom SO Apatin, traženo je i obavezno prisustvo svih političkih i drugih organizacija opštine Apatin, kao i direktan prenos sednice SO Apatin.

S obzirom da je sednica zakazana, a da se na dnevnom redu nije našao njegov zahtev Popić se danas obratio javnosti naglasivši da njegov zahtev nije uvršetn u dnevni red, te da nije obavešten ni pismeno ni usmeno ni o ostalim pojedinostima zahteva.

"Obaveštavam Vas, da ću zajedno sa svim ostalim udruženjima koja su uzela učešća u ovoj širokoj svenarodnoj inicijativi, razmotriti dalje korake i preduzeti sve što je u mojoj moći i moći svih nas da jednim zajedničkim nastupom u SO Apatin zahtevamo jedan racionalan izlaz iz ove situacije. O daljim koracima ću blagovremeno obavestiti javnost, putem zajedničkog ili pojedinačnog saopštenja", naglasio je Popić.

izvor:apatinskenovine.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...