subota, 15 januar 2022 09:12

Završen zimski turnir u malom fudbalu

Juče je u Apatinu uspešno okončan još jedan zimski turnir u malom fudbalu.

U kategoriji seniora titulu najboljeg ponela je ekipa „Munižaba prevoz“, dok je u kategoriji pionira slavila ekipa FK „Krugovi“. Među kadetima prvoplasirani su bili „ASM Kovačević“, dok je kod veterana pobednička ekipa bila „Picerija Zamak“.

Revijalni deo turnira obeležilo je gostovanje veterana „Partizana“, koji su pobedili domaćina, apatinsku „Mladost“.

Svečanoj dodeli nagrada i priznanja prisustvovao je generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Radomir Radujko, koji je ovom prilikom istakao sledeće.

-Mislim da je turnir u potpunosti uspeo, jer je bila rekordna posećenost, a imali smo i najveći broj ekipa do sada. Takmičilo se ukupno 35 ekipa u pet različitih kategorija, a ove godine smo tokom poslednja dva dana turnira organizovali i zabavno-muzički program. Imam utisak da su zadovoljni i učesnici i publika, a mi se trudimo da turnir svake godine bude sve bolji.

Osim ekipnih priznanja, dodeljena su i pojedinačna, pa je tako najbolji strelac turnira bio Nikola Knežević, sa postignutih 12 golova. Titula najboljeg golmana pripala je Slobodanu Kozlovačkom, a najbolji igrač turnira je Stevan Bosnić.

U kategoriji veterana, najbolji strelac je Damir Bogunović, najbolji golman Branislav Milojičić, a za najboljeg igrača proglašen je Miroslav Paunović. Najstariji igrač turnira je bio Dragan Zdravković.

Da Apatin ne zaboravlja ljude koji su doprineli razvoju i promociji sporta u ovoj sredini svedoči i nagrada koja je dodeljena posthumno Jovanu Banjcu, legendi sportskog novinarstva.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.