subota, 15 januar 2022 09:12

Završen zimski turnir u malom fudbalu

Juče je u Apatinu uspešno okončan još jedan zimski turnir u malom fudbalu.

U kategoriji seniora titulu najboljeg ponela je ekipa „Munižaba prevoz“, dok je u kategoriji pionira slavila ekipa FK „Krugovi“. Među kadetima prvoplasirani su bili „ASM Kovačević“, dok je kod veterana pobednička ekipa bila „Picerija Zamak“.

Revijalni deo turnira obeležilo je gostovanje veterana „Partizana“, koji su pobedili domaćina, apatinsku „Mladost“.

Svečanoj dodeli nagrada i priznanja prisustvovao je generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Radomir Radujko, koji je ovom prilikom istakao sledeće.

-Mislim da je turnir u potpunosti uspeo, jer je bila rekordna posećenost, a imali smo i najveći broj ekipa do sada. Takmičilo se ukupno 35 ekipa u pet različitih kategorija, a ove godine smo tokom poslednja dva dana turnira organizovali i zabavno-muzički program. Imam utisak da su zadovoljni i učesnici i publika, a mi se trudimo da turnir svake godine bude sve bolji.

Osim ekipnih priznanja, dodeljena su i pojedinačna, pa je tako najbolji strelac turnira bio Nikola Knežević, sa postignutih 12 golova. Titula najboljeg golmana pripala je Slobodanu Kozlovačkom, a najbolji igrač turnira je Stevan Bosnić.

U kategoriji veterana, najbolji strelac je Damir Bogunović, najbolji golman Branislav Milojičić, a za najboljeg igrača proglašen je Miroslav Paunović. Najstariji igrač turnira je bio Dragan Zdravković.

Da Apatin ne zaboravlja ljude koji su doprineli razvoju i promociji sporta u ovoj sredini svedoči i nagrada koja je dodeljena posthumno Jovanu Banjcu, legendi sportskog novinarstva.

izvor:025info.rs

 

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...