petak, 31 decembar 2021 07:53

Atelje Šćekić iz Apatina beleži uspehe sa „Pozitivnom energijom“

Atelje Šćekić iz Apatina je početkom ove godine pokrenuo likovnu radionicu sa sloganom „Pozitivna energija“ , a već posle šest meseci likovna grupa je imala svoju prvu izložbu radova koja je bila izuzetno posećena. Pozivi za samostalne izložbe su počeli da pristižu i radionica je nedugo zatim prerasla u školu slikanja, koja se održava četiri puta nedeljno. Osnivač radionice, slikar i arhitekta Nebojša Šćekić, ne krije zadovoljstvo zbog postignutih rezultata.

– Protekli meseci bili su puni izazova, mnogo smo radili, učili, gradili priču, pravili tim i moram da kažem da su ove divne dame veoma talentovane i željne znanja, tako da je pravo zadovoljstvo bilo raditi sa njima. Rezultat našeg rada, druženja i pozitivne energije ogleda se u jednom velikom fundusu umetničkih dela, koje će imati priliku da vide građani Bača i Odžaka, a putem medija i društvenih mreža i mnogi drugi ljubitelji umetnosti. Vrata mog Ateljea otvorena su i za sve zainteresovane kupce – rekao je Šćekić.

Mnogobrojne polaznice ove radionice su zadovoljne naučenim, kao i pozitivnom energijom koju radionica pruža. Neke od njih, poput Dunje Benić, farmaceutkinje po struci, prvi put su se susrele sa tehnikama slikanja, ali su uz stručnu pomoć savladale sve prepreke na putu ka stvaranju umetnosti.

U planu ove radionice za narednu 2022. godinu je upis nove grupe polaznika, a osnivač Nebojša Šćekić poručuje da je radionica namenjena svima koji žele da se opuste, nauče osnovne slikarske tehnike i razviju kreativnost.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.