petak, 31 decembar 2021 07:50

U APATINU ĆE BITI ORGANIZOVAN DOČEK NOVE GODINE

 

Nova godina se bliži, a sa njom i odluka o tome na koji način ćemo je dočekati. S obzirom na činjenicu da mnogi naši sugrađani ne mogu dočekati Novu godinu u ugostiteljskim objektima, s obzirom na to da nemaju kovid sertifikate, ostaje mogućnost privatnih zabava ili zabava na otvorenom.

Turistička organizacija i opština Apatin, za najveseliju noć u godini, pripremili su različite sadržaje za decu i odrasle. Sve aktivnosti će biti organizovane na maloj bini u centru grada, a program za decu, sa Deda Mrazom i slatkim iznenađenjima počinje u 21 sat i 30 minuta. Rok koncert benda Krvava Meri predviđen je za 22 sata, dok će u Novu godinu Apatince uvesti solistkinja Radio televizije Vojvodina, Zorana Iđuški, u pratnji tamburaškog ansambla “Dunavski biseri”. Ovaj koncert će početi u 23,15, u ponoć sledi vatromet, a tokom cele večeri deliće se besplatni topli napici, čaj i kuvano vino.

izvor:apatinskenovine.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...