sreda, 29 decembar 2021 07:05

MLADI ATLETIČARI ISPRATILI GODINU UZ DRUŽENJE SA DEDA MRAZOM

U ponedeljak 27.12.2021. godine održan je poslednji ovogodišnji trening mladih atletičara Atletskog kluba Apatin, polaznika besplatne škole atletike. Ovaj trening pored uobičajenog trenažnog karaktera imao je ovaj put u svom glavnom delu ipak jednu usmerenu aktivnost povodom nove godine, a to je podela novogodišnjih paketića mladim atletičarima i druženje sa Deda Mrazom.

Trening kojim je završen trenažni proces mladih atletskih nada obilovao je pozitivnim emocijama i iskrenim dečijim vibracijama koje potvrđuju da se kroz pravi pristup deci može izgraditi dobar čovek i dobar sportista.

Ove godine po prvi put je uz podršku roditelja i sponzora (Bujić gips-rigips, STR Radijator, Restoran Zlatna kruna, STR Sigurna kuća, Egerc graniti, Kamenorezac Egerc, STR Petrović plus) koji su prepoznali i podržali prave ideje i vrednosti, organizovao kupovinu podelu 40 novogodišnjih paketića mladim atletičarima.

Velika zahvalnost Atletskog kluba Apatin ide Dušanu Gladiću koji je svojim performansom u liku Deda Mraza obradovao decu i kroz zabavu podelio poklon paketiće. Ističe se zahvalnost, svim roditeljima koji podržavaju i imaju poverenja u rad kluba, jer su njihova deca najlepša sadašnjost i svetla budućnost atletike u Apatinu.

Atletski klub Apatin ponosan je na dve decenije postojanja, sjajnu organizaciju 25. Apatinskog Dunavskog polumaratona, organizacije takmičenja Brzinom do zvezda, ostvarene rezultate u 2021. godini gde je seniorska ekipa osvojila titulu ekipnog prvaka Srbije i izborila nastup na Kup Šampiona u krosu (Oeiras-Lisabon, 06.02.2022. godine), osvojene tri seniorske medalje na Prvenstvima Srbije, odlične nastupe članova kluba na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, posebno se ističe i stavlja na posebno mesto dvodecenijski bespatan rad sa decom koji klub baštini od samog osnivanja (2001.) do danas.

Atletski klub Apatin na kraju ove kalendarske godine, želi sretne Novogodišnje i Božićne praznike, svim građanima Opštine Apatin, svojim članovima, trenerima, partnerima, predstavnicima medija, sa željom da u godini koja dolazi, imaju puno zdravlja, sreće i uspeha.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.