subota, 25 decembar 2021 07:24

STUDENTI POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU

Večeras je 146 studenata, koji su ostvarili to pravo, potpisalo ugovor o stipendiranju sa opštinom Apatin. Potpisivanje je organizovano u velikoj sali Kulturnog centra.

Na postignutim rezultatima studentima je čestitala predsednica opštine Dubravka Korać, koja je istakla da je opština Apatin u renoviranje osnovnih škola i njihovo održavanje uložila preko 40 miliona dinara, te da na godišnjem nivou za stipendije izdvaja preko 11 miliona dinara.

Pet studenata na doktorskim studijama, Anđela Cvetićanin, Miloš Đaković, Milena Senjak, Milica Škorić i Sara Matin, dobilo je vaučere u iznosu od po 25.000 dinara, namenjenih za putovanje. Za pet svršenih studenata, svojih stipendista, opština će obezbediti bespovratnu pomoć ukoliko ovde budu započeli svoj biznis.

Ono o čemu se nije vodilo računa, kako su primetili neki od prisutnih, jeste pogrešno vreme za organizovanje ovog skupa.

Ipak je danas Badnji dan onih studenata, koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru i koji su, umesto u Domu kulture, ovo veče trebali da provedu u svojim domovima, sa svojim porodicama.

izvor:apatinskenovine.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...