sreda, 22 decembar 2021 06:52

NOVI KAMION U VOZNOM PARKU JKP „NAŠ DOM“ APATIN

Direktror JKP „Naš dom“ Apatin Nebojša Smiljanić, predstavio je danas novo vozilo u okviru voznog parka tog preduzeća, a u pitanju je kamion samonakladač.

JKP „Naš dom“ Apatin u svom poslovanju ima potrebe za dva ovakva vozila. Desila se situacija da smo sredinom prošle godine bili primorani da predložimo jedno vozilo, 26 godina staro, za rashodovanje zbog nerentabilnosti, te smo došli do ideje da nabavimo jedno novo ovakvo vozilo, jer u našem poslovanju ono ima svakodnevnih obaveza i u kratkom vremenu će nam se isplatiti, rekao je Nebojša Smiljanić

U prethodnih pet godina naše komunalno preduzeće nabavilo je pored ovog samonakladača i dva nova autosmećara, cisternu za odvod komunalnog otpada, kamion kiper i radnu korpu sa platformom.

Direktor JKP „Naš dom“ Apatin najavio je i novinu koja se planira u poslovanju za naredni period, a to je mogućnost da naše javno komunalno preduzeće samo krpi udarne rupe tehnologijom hladnog asfalta, a o čemu će na proleće govoriti opširnije.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.