utorak, 14 decembar 2021 07:33

UD „MALI PRINC“ ORGANIZUJE HUMANITARNI KONCERT „PREDPRAZNIČNA BAJKA“

 

Udruženje dobročinitelja “Mali Princ” iz Apatina organizovalo je još jednu radionicu za svoje članove. Novo nedeljno okupljanje obogatilo je fond udruženja novim umetničkim delima, a koja će se moći pogledati i kupiti na humanitarnom koncertu “Pretpraznična bajka”. Koncert će biti održan u Centru kulture PIK, u petak, 17. decembra, sa početkom u 17 sati.

Na izložbeno-prodajnoj postavci, osim radova članova UD “Mali Princ” naći će se radovi dece iz PU “Pčelica”, OŠ “Žarko Zrenjanin”, kao i korisnika Dnevnog boravka za osobe sa invalidutetom i intelektualnim poteškoćama, dok će u zabavnom delu programa nastupiti deca pripremne predškolske grupe vaspitačica Branislave Pemac i Zorane Pavićević, član “Malog Princa” Andrej Vukša, te muzičari Snežana Regoda, Dušan Kljajić, Hana Tompa, Ena Đorđević i drugi.

Podsećamo, Udruženje dobročinitelja „Mali Princ“ nastalo je 5. oktobra 2021. godine, kao nevladino, dobrovoljno, neprofitno udruženje građana, s ciljem podrške oboleloj deci, osobama sa invaliditetom, retkim bolestima, te socijalno ugroženim kategorijama, kao i radi unapređenja prava i položaja osoba sa invaliditetom i podrške njihovim porodicama. Kako bi u budućnosti realizovali svoje planove i ciljeve, neophodna im je podrška cele lokalne zajednice. S tim u vezi, pozivaju sve ljude dobre volje da ih podrže i budu deo njihove “Pretpraznične bajke” u petak, 17. decembra.

izvor:apatinskenovine.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti