četvrtak, 25 novembar 2021 06:07

U Apatinu održana štukijada na plovak

U organizaciji USR “Bucov” iz Apatina, održano je takmičenje u lovu na štuku. Ova popularna štukijada na plovak, u okviru zonske lige u kojoj učestvuju Kula, Sivac, Crvenka, Kruščić, Vrbas, Bački Petrovac i Apatin, okupila je 56 ekipa iz cele Vojvodine.

Iako su uslovi za lov na štuku bili odgovarajući, ulovljen je samo jedan primerak ove ribe težine 1615 grama, te je za ovaj ulov ekipi “D i D” iz Bačke Palanke dodeljeno prvo mesto. Obzirom na okolnosti, ostali pobednici ovog takmičenja su izvučeni putem žreba, pa je tako drugo mesto osvojila ekipa “Komora” iz Crvenke, treće mesto ekipa “Burazeri” iz Sombora, četvrto “Kanaldžije” iz Kruščića, peto “Šogori” iz Crvenke, šesto “Muž i žena” iz Feketića, a sedmo ekipa “Smuđ” iz Crvenke.

Za četiri prvoplasirane ekipe dodeljene su novčane nagrade, dok su petoj i šestoj ekipi dodeljene nagrade u vidu ribolovačkog pribora. Plasirane ekipe su stekle pravo da učestvuju na završnoj štukijadi koja se održava 28.11.2021. godine, u Vrbasu.

Za sledeću sezonu ovog takmičenja u Apatinu, iz USR “Bucov” najavljuju da su u toku pregovori da se izvrši čišćenje poteza na DTD kanalu, čime će se omogućiti takmičenje većeg broja ekipa, kao i rešavanje problema koje uzrokuje vodostaj u zalivu.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Google ukida uslugu koju je predstavio još u oktobru 2020. godine. U pitanju je Google One VPN koji, kada je predstavlj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.