ponedeljak, 15 novembar 2021 07:19

Fudbaleri Mladosti održali čas fudbala na stadionu kraj Dunava

U okviru 14. kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, omladinski fudbalski klub “Mladost” Apatin je kraj Dunava dočekao fudbalski klub “Njegoš” iz Lovćenca. Posle osvojenog boda u Novom Žedniku, naši momci se prikazuju možda i u najboljem svetlu ove sezone, te ubedljivo trijumfuju nad gostima iz Lovćenca rezultatom 6:2 (3:0). U 19. minuti meča, Milovan Vukas dovodi crvene đavole u vođstvo, koje deset minuta kasnije duplira Kolja Jovović, da bi do kraja poluvremena Milovan Vukas još jednom zatresao mrežu gostiju i odveo svoju ekipu na odmor sa tri gola prednosti. U drugom delu meča, Apatinci nastavljaju sa istim ritmom i u 52. minutu meča Veljko Vukadinović se upisuje u strelce, a nedugo zatim to čini i Petar Đeri. Tokom 67. minuta meča, šansa za goste, koju koristi Mirko Vranješ i smanjuje prednost domaćih. Ipak, dva minuta kasnije bonus igrač domaće ekipe Marko Desnica postiže pogodak, a konačan ishod meča postavlja u 78. minuti meča dvostruki strelac kod gostiju, Mirko Vranješ. Imali smo priliku gledati sjajno izdanje apatinske Mladosti koja je započela dobar kolosek, a da li će tako nastaviti saznaćemo narednog vikenda, kada izabranici Branka Bursaća idu u goste fudbalskom klubu “Hercegovac” iz Gajdobre.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.