utorak, 09 novembar 2021 07:53

NAGRAĐENI NAJBOLJI PROSVETNI RADNICI

 

U velikoj sali SO Apatin, danas je povodom Dana prosvetnih radnika uručeno pet priznanja najboljima u oblasti obrazovanja na teritoriji naše opštine. Predstavnike obrazovnih ustanova je ispred lokalne samouprave pozdravila pomoćnica predsednice opštine Apatin za obrazovanje i omladinsku politiku Milka Nikšić.

Vaša profesija je oduvek imala ključnu ulogu u razvoju i odrastanju naše dece. Zahvaljujem Vam se ispred lokalne samouprave i u svoje lično ime na predanom radu, tim pre jer je ono još dodatno otežano u vremenu kada se svi borimo sa dobro poznatim virusom. Najbolje među vama ste sami birali, te mislim da iz tog razloga i ova prestižna nagrada ima veću težinu. Čestitam vam svima od srca na priznanju koje ste dobili i želim vam mnogo uspeha u daljem radu, poručila je Milka Nikšić

Ovogodišnji dobitnici novembarskih nagrada u opštini Apatin su: Biljana Ribić iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“ Sonta, Andrea Silađev Pilin iz OŠ „Jožef Atila“ Kupusina, Jasminaka Basarić iz OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin, Nemanja Lakić iz apatinske Tehničke škole sa Domom učenika i Danijela Ćopić iz PU „Pčelica“ Apatin, a priznanja im je uručila predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Predsednica naše opštine je tom prilikom čestitala svim prosvetnim radnicima njihov praznik i izrazila žal što se zbog epidemiološke situacije ni ove godine dodela nagrada nije mogla upriličiti u Domu kulture. Takođe, ona je najavila podsticaje koje prosvetni radnici mogu da očekuju u narednom periodu za vannastavne aktivnosti koje treba sami da osmisle i kandiduju.

Opština je rada da podrži te aktivnosti gde ćemo da uključimo što više dece na što kvalitetniji način, a prepoznajući trud nastavnika i da ih nagradimo. Biće opredeljen budžet za to kao i za druge podsticaje koje trenutno imamo u obrazovanju, pre svega stipendiranje srednjoškolaca, stipendiranje studenata, kao i popravljanju uslova u obrazovnim objektima gde se odvija nastava, rekla je Dubravka Korać

Nemanja Lakić se zahvalio opštini Apatin ispred svih nagrađenih na ovoj, kako je sam rekao, prestižnoj i pre svega u nastavničkom radu bitnoj Novembarskoj nagradi.

Obaveza koju smo prihvatili ovim pozivom vezuje za sebe neprocenjiv nivo odgovornosti koju je svaki prosvetni radnik dužan da ispuni kao i da odgovori svim postavljenim zahtevima predavačkog rada. Za sve to je takođe potrebno konstantno, permanentno, stručno usmereno usavršavanje kako bi nastava bila što kvalitetnija jer deca uče po modelu i od nas koji im prensimo znanje. Sa ovog mesta i u ime nagrađenih želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi koja uvek prepoznaje i pomaže rad svih nas da zajedničkim snagama uspemo u dostizanju krajnjeg cilja a to je obrazovana nacija, rekoa je Lakić

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.