subota, 06 novembar 2021 07:58

SAOPŠTENJE OPŠTINE POVODOM OBNAVLJANJA TERENA U BLOKU 112

 

Povodom saopštenja UG Bez Straha: OPŠTINA APATIN OBNAVLJA NOV TEREN!? reagovala je opština Apatin i na saopštenje odgovorila svojim koje prenosimo u celosti:

"Povodom najnovijeg pokušaja izmišljanja problema tamo gde ih nema, opština Apatin želi da obavesti javnost da ni u jednom trenutku nije razmatrana promena imena košarkaškog terena u Bloku 112.

Nakon rekonstrukcije, teren će kao i do sada nositi ime našeg velikog košarkaša i uvaženog sugrađanina Predraga Šuputa.

Lokalna samouprava opštine Apatin je iskoristila priliku da obezbedi određena sredstva na osnovu otvorenog konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, te da ovaj teren sredi i učini dostojnim imena našeg proslavljenog sportiste.

Verujemo da se radi o dobroj inicijativi koju će posebno pozdraviti deca, mladi i sportisti koji provode vreme na ovom terenu, a koji će sada dobiti još modernije i bezbednije igralište.

Lokalna samouprava pita da li je trebalo da odbijemo sredstva, da bi naši lokalni politikanti bili srećni i zadovoljni?

I da li bi u tom slučaju oni pisali novo saopštenje i optuživali nas da smo odbili da renoviramo teren?

izvor:apatinskenovine.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.